Advies ontwerp

Onder invloed van daglicht geeft een glas in lood raam een authentieke sfeer en een warme uitstraling. Dit geeft een toevoeging aan interieur en exterieur. Omdat een ontwerp zeer persoonlijk is proberen we samen met de klant d.m.v. kleuren en verschillende glas soorten tot een passend ontwerp te komen.

Er wordt ook gekeken of het constructief en technisch haalbaar is.

Bij het ontwerpen kunt u zich laten inspireren door verschillende stijlen oa, Art Deco, Jugendstil, Amsterdamse school, jaren dertig of moderne stijlen.

Wij zijn bereid om u van adviezen en idee├źn te voorzien. Ook moderne ontwerpen komen goed tot hun recht. Slechts een klein bovenlicht of raam kan een krachtige uitstraling geven. Natuurlijk is het mogelijk om zelf een paneel te ontwerpen, modern, symmetrisch, a-symmetrisch en bedrijfslogo’s. Wij staan zeker open voor hedendaagse ontwerpen.

Tot onze klantenkring behoren, kerkbesturen, architecten, overheid instellingen, aannemers, schildersbedrijven en particulieren.

Kom vrijblijvend na afspraak in ons atelier kijken wat de mogelijkheden zijn. Er wordt dan gebruik gemaakt van een voorbeelden (foto) boek en glasstalen voor de juiste kleur en glaskeuze. Tevens zijn we bereid om bij u thuis de mogelijkheden door te nemen.

E- mailen mag ook er wordt alleen gereageerd als  naam, telefoon nummer en adres gegevens vermeld staan.